ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ VIDEO: Ναυαγός επέζησε για 8 ημέρες στη θάλασσα τρώγοντας γλάρο!

Συγκλονισμένη από μια απίστευτη ιστορία επιβίωσης και ψυχικής δύναμης ενός ναυαγού, που ... είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, είναι η κοινή γνώμη.

Ο Μεξικανός Raymundo Rodriguez Noyola κατάφερε να επιζήσει για 8 ολόκληρες ημέρες τρώγοντας έναν γλάρο, ο οποίος προσγειώθηκε στο κουτί από πολυστυρένιο όπου είχε βρει καταφύγιο! Η βάρκα του άτυχου ψαρά βούλιαξε λόγω της τροπικής καταιγίδας Polo, παίρνοντας μαζί της στο βυθό τον 69χρονο φίλο και συνάδελφό του, Mario Morales Mayo. Νομίζω ότι ο γλάρος σκέφτηκε πως είμαι νεκρός και προσγειώθηκε πάνω μου για να δει αν υπήρχε κάτι να τσιμπήσει», εκμυστηρεύτηκε ο Noyola, ο οποίος τελικά διεσώθη από ένα πολυτελές σκάφος αναψυχής. έξι μίλια ανοιχτά του Isla de la Roqueta (απέχει 10χλμ από το Ακαπούλκο). Ήταν αφυδατωμένος και είχε εγκαύματα από τον ήλιο», ανέφερε από την πλευρά του ο καπετάνιος του σκάφους.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι ψαράδες είχαν αγνοήσει τις προειδοποιήσεις για θαλασσοταραχή και σφοδρή καταιγίδα, πιστεύοντας ότι με την επιδείνωση του καιρού θα είχαν καλύτερη ψαριά...

Το άψυχο σώμα του Mayo ανασύρθηκε αργότερα από άλλο σκάφος. newsbomb.gr

Via

 http://www.videobest.eu/.



Δημοσίευση σχολίου

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Νεότερη Παλαιότερη